Kalender

Bezoek Alpacaboederij

Op 14 september 2018 organiseert afdeling Vogelzang een uitstap naar de alpacaboerderij in Kaulille voor hun bewoners. De bewoners zullen tijdens deze uitstap kennis maken met de dieren en de werking van de boerderij.

Rolstoelfiets

In juli 2018 hakte de directie de knoop door en besliste om te investeren in een rolstoelfiets voor de bewoners van het woonzorgcentrum. Vorig jaar kregen de drie afdelingen al eens zo’n fietsen op proef en die vielen zowel bij het personeel als bij de bewoners in de smaak. Daarom werd er beslist om een rolstoelfiets aan te kopen.

Er worden allerlei activiteiten aangeboden in WZC Beversthuis, maar weinig activiteiten vinden buitenshuis plaats of zijn op wandelafstand. Met de nieuwe fiets kunnen de personeelsleden samen met de bewoners op weg en de streek verkennen. Vele bewoners zijn van Beverst en omstreken en herkennen dan ook punten in het dorp. Onderweg met de fiets zien ze herkenbare dieren en gewassen, wat herinneringen opwekt voor hen en voor interessante gespreksonderwerpen zorgt.

Optreden Etienne

20/04/2018

Vrijdag 20 april 2018 komt Etienne optreden in de cafetaria van het Beversthuis vanaf 14u00.

Pannenkoeken bak 

22/04/2018

Zondag 22 april 2018 organiseert afdeling Vogelzang een pannenkoeken bak ten voordele van de animatie van de vogelzang. Er wordt gevraagd op voorhand in te schrijven.

Kien-namiddag met familie

30/05/2018

30 mei organiseert WZC Beversthuis een kien-namiddag voor de bewoners en familieleden. De kien-namiddag vindt plaats in het cafetaria van het Beversthuis van 14u00 tot 16u30. Er kan vooraf worden ingeschreven tot en met 30/04/2018. De opbrengst gaat naar de dienst animatie van de verschillende afdelingen.

Teambuilding Beversthuis

Eind vorig jaar werden er een teambuilding geörganiseerd door en voor het personeel van het Beversthuis.  We werden ’s morgens ontvangen op het melkveebedrijf “De St Jozefshoeve” te Balen waar we een aangename uitleg kregen over het bedrijf. Na deze uiteenzetting loodste  Marina en Luc ons door een aantal spelen die met het boerderij gebeuren te maken […]

Meer info »

Contactkoor “Beversthuis”

één keer per  maand zingen onze bewoners en vrijwilligers uit volle borst o.l.v. de dirigente. De data van de optredens hangen uit op de verschillende afdelingen.

Meer info »

WANDELVRIJWILLIGERS GEZOCHT

Beversthuis wil voor al haar bewoners een ‘frisse neus’ en bijbehorende beweging. Bent u graag in beweging en houdt u van een praatje? Kunt u iemand een arm ‘geven’, meekijken in het verkeer en/of achter een rolstoel lopen en deze duwen? Zou u deze kwaliteiten en krachten willen bundelen en u inzetten voor een ander? […]

Meer info »