Jobaanbiedingen

Zorgkundige – 19u/week of 28.5u/week.

Momenteel hebben we een jobaanbieding voor een zorgkundige. We bieden zowel 19u als 28.5u/week. Uw belangrijkste troef is motivatie om ons te ondersteunen in het bieden van kwaliteitsvolle zorg.

Verwachtingen die we koesteren t.a.v. u:

-U staat in voor het uitvoeren van verzorgende activiteiten bij bewoners tijdens dagelijkse zorgmomenten. Uw verslaggeving op verbaal en administratief niveau zijn correct, volledig en to the point.U hebt een scherpe blik voor zowel latente als alarmerende symptomen tijdens het zorggegeven en u kan gepast reageren. U hebt een groot inlevingsvermogen naar bewoners/gebruikers en familieleden toe ifv het welbehagen op zowel fysisch, psychisch, sociaal als spiritueel of godsdienstig niveau en u hanteert een holistische benadering tijdens uw dagelijkse professionele contacten. U hebt een positieve bijdrage binnen het team naar zowel een respectvolle zorgcultuur als naar teamgeest en werkijver. U bent zowel teamplayer als trekker binnen een zeer gemotiveerde multidisciplinaire ploeg.

Kunt u zich vinden in deze beschrijving, dan bent u de geschikte persoon om ons multidisciplinair team te vervoegen. Schriftelijk solliciteren kan op via e-mail op maria.peeters@gerkenberg.be

 

Verpleegkundige – deeltijds (19u – 24u – 28.5u/week).

We zijn op zoek naar een gemotiveerde verpleegkundige om ons team te versterken. Een van de verwachtingen is regelmatig nachtdienst kunnen doen.

Schriftelijk solliciteren kan via e-mail op maria.peeters@gerkenberg.be of telefonisch op 089/480.168

 

 

Hoofdverpleegkundige (m/v) 100 % jobtime van onbepaalde duur.

Het woonzorgcentrum Gerkenberg streeft er naar om samen met hun bewoners, medewerkers en de nabije omgeving een zorg te voorzien met aandacht voor menselijkheid, met erkenning voor inherente waardigheid, autonomie en intrinsieke waarde van de mens en dit in elke fase van het leven.

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste hoofdverpleegkundige die zich thuis voelt in een van onze innovatieve en dynamische zorgafdelingen van het woonzorgcentrum..

Functie-inhoud:
 Als hoofdverpleegkundige ben je verantwoordelijk voor de zorg aan de bewoners en hun familieleden, de medewerkers en de organisatie van de afdeling
 Je stuurt dagelijks een team aan van professionele zorgverleners. Samen met hen sta je garant voor kwaliteit en gepersonaliseerde vriendelijke zorg
 Als leidinggevende ben je een belangrijk figuur in het overleg met de huisartsen, het teamoverleg en de samenwerking met andere disciplines en diensten
 Je bouwt continu aan een zorgafdeling waar het aangenaam is om te verblijven, te werken en te leren
 Je ontwikkelt de professionele deskundigheid van je team en je verzekert de nodige begeleiding en opleiding
 Je kan een positieve bijdrage leveren aan zorgoptimalisaties, ook over de grenzen van je eigen afdeling en in nauwe samenwerking met je collega’s beleidsverantwoordelijken.
 Je zult mee instaan voor de zorgplannen, de bewonersdossiers, het medicatiebeheer, de evaluatie van KATZ-schalen, …
 Je hebt oog voor flexibiliteit en veranderingsprocessen en weet ze adequaat uit te werken en te implementeren
 Het opnemen van nieuwe taken als gevolg van evoluties in de regelgeving, in overleg met de directie is tevens een van de uitdagingen die je ambieert.

Functievereisten:
 Je behaalde het diploma van bachelor in verpleegkunde met een bijkomende opleiding in de BANABA zorgmanagement of bent bereid dit laatste nog te behalen.
 Je hebt bij voorkeur ervaring als leidinggevende, ervaring binnen een woonzorgcentrum is een pluspunt
 Je bent een coach voor je team, je beschikt over goede organisatorische vaardigheden en staat open om mee te werken aan projecten
 Je typeert je door je enthousiasme, intrinsieke motivatie, leergierigheid, stressbestendigheid en zorgzaamheid
 Je hebt zin voor verantwoordelijkheid en werkt graag binnen een multidisciplinair team
 Je bent in staat de cohesie en de teamgeest te stimuleren en eventuele conflicten op te lossen
 Je bent flexibel ingesteld en bereid om, indien nodig, in te springen in de zorg (ook op weekends of feestdagen)
 Je bent bereidheid tot het volgen van bijkomende opleidingen.

Wij bieden jou:
 Een voltijds contract van onbepaalde duur van 38u/week in een dynamische bedrijf in volle expansie waar veel ruimte is voor initiatief en persoonlijke ontwikkeling.
 Extra legale voordelen.

Het WZC Gerkenberg voert een gelijke kansenbeleid in haar aanwervingen.

Schriftelijke sollicitatie tot 02 september 2018 te richten aan J. Geebelen, algemeen directeur Meeuwerkiezel 90 A 3960 Bree.

Voor meer informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met M. Peeters, dagelijks coördinator, tel. 089 480 168. Mail: maria.peeters@gerkenberg.be