Jobaanbiedingen

OPENSTAANDE VACATURES : VERPLEEGKUNDIGE.

Het team Zwaluwnest in Kimpenhof zoekt een collega-verpleegkundige.

U komt terecht in ons multidisciplinair, gemotiveerd team waarin we de lat voor goede zorg voor onze bewoners hoog leggen. Samenwerking, collegaliteit, overleg, open en eerlijke communicatie zijn belangrijke waarden in ons team.

Als verpleegkundige volgt u de gezondheidstoestand van onze bewoners op. U voert de verpleegkundige-technische handelingen uit, u begeleidt de huisartsen, u bent contactpersoon met de families, Wondzorg, het ziektebeeld dementie en palliatieve zorg maken deel uit van uw dagelijks werk.

Dat u een hart heeft voor de kwetsbare oudere, inlevingsvermogen voor de familie en een echte teamplayer bent speelt in uw voordeel.

Het betreft een contract onbepaalde duur (vaste job).

De contract-uren zijn in overleg te bepalen (van 19 u/w tot 38 u/w is mogelijk)

Verloning en toeslagen volgens de wettelijke barema’s van het paritair comité 330.01.

Startdatum: feburari 2019 (in overleg te bepalen)

 

Voor de maanden juli en augustus en september zoeken wij JOBSTUDENTEN VOOR DE ZORG EN LOGISTIEKE TAKEN voor onze teams Vlindertuin en Zwaluwnest. 

De jobstudent werkt tijdens de maanden juli en augustus (in overleg te bespreken), en indien mogelijk ook in september. Je werkt ook tijdens feestdagen en een aantal weekends.

  • zorgkundige: u moet beschikken over het visum zorgkundige. Dit kan u ontvangen vanaf module 1 verpleegkundige of 7de specialisatiejaar Verzorging-ouderenzorg (zorgkundige). Als je hierover vragen hebt, helpen wij je hiermee.
  • logistieke medewerker: geen specifiek diploma vereist maar wel 18 jaar zijn op 01.07.2019.

Verloning en toeslagen volgens de wettelijke barema’s en specifieke wetgeving op studentenarbeid.

SOLLICITATIES KAN U INDIENEN VIA:

  • liefst per mail: christel.cleuren@kimpenhof.be
  • of via deze website in het menu gaat u naar vacatures).
  • of telefonisch: 089/365700 vragen naar Christel Cleuren.
  • per briefwisseling: wzc Kimpenhof tav Christel Cleuren, Kimpenstraat 5 3660 Oudsbergen (Oudsbergen is de nieuwe gemeentenaam van Opglabbeek vanaf 01.01.2019)
  • Gelieve steeds een CV mee te sturen.