Job aanbieding

Wij zoeken een verpleegkundige voor het team Vlindertuin. U maakt deel uit van dit multidisciplinair samengesteld team. Samen zorgt dit team onder leiding van de hoofdverpleegkundige/teamleider voor 30 bewoners. Als verpleegkundige staat u in voor de verpleegkundige zorgen. Samen met de andere teamleden zorgt u dat de bewoners goede zorg krijgen en een aangename dag hebben in ons woonzorgcentrum. Wij streven naar zorg op maat en een aangename leefsfeer voor onze bewoners gedurende hun verblijf in ons woonzorgcentrum.  Een hart voor de kwetsbare ouderen, een positieve teamspirit, enthousiasme en een professionele houding is een must.

Gelieve met CV te solliciteren via deze website of

per mail christel.cleuren@kimpenhof.be fo via telefoon 089/375600.

Contracturen: 19 u/w, 28.5 u/w of 38 u/w : in overleg te bepalen

Startdatum: liefst vanaf midden-eind november; in overleg te bepalen

Verloning, vergoedingen en toeslagen volgens wettelijke barema’s.