Kalender

ACTIVITEITEN 2020

 

Naast de activiteiten op de verschillende afdelingen worden er ook grote activiteiten voorzien voor alle bewoners.

GROTE ACTIVITEITEN

DATUM ACTIVITEIT
14 FEBRUARI 2020Voor de koppels van het Beversthuis wordt er een Valentijn etentje georganiseerd.
19 FEBRUARI 2020Carnaval bal in het cafetaria.
27 MAART 2020Eetdag voor bewoners, familieleden en medewerkers van het Beversthuis.
26 MEI 2020Lentefeest
01 JULI 2020Afdelingsfeest van de Zonnehoeve
02 JULI 2020Afdelingsfeest van den Tip
03 JULI 2020Afdelingsfeest van de Vogelzang
20 NOVEMBER 2020Herfstmarkt

Rolstoelfiets

In juli 2018 hakte de directie de knoop door en besliste om te investeren in een rolstoelfiets voor de bewoners van het woonzorgcentrum. Vorig jaar kregen de drie afdelingen al eens zo’n fietsen op proef en die vielen zowel bij het personeel als bij de bewoners in de smaak. Daarom werd er beslist om een rolstoelfiets aan te kopen.

Er worden allerlei activiteiten aangeboden in WZC Beversthuis, maar weinig activiteiten vinden buitenshuis plaats of zijn op wandelafstand. Met de nieuwe fiets kunnen de personeelsleden samen met de bewoners op weg en de streek verkennen. Vele bewoners zijn van Beverst en omstreken en herkennen dan ook punten in het dorp. Onderweg met de fiets zien ze herkenbare dieren en gewassen, wat herinneringen opwekt voor hen en voor interessante gespreksonderwerpen zorgt.

 

Teambuilding Beversthuis

Eind vorig jaar werden er een teambuilding geörganiseerd door en voor het personeel van het Beversthuis.  We werden ’s morgens ontvangen op het melkveebedrijf “De St Jozefshoeve” te Balen waar we een aangename uitleg kregen over het bedrijf. Na deze uiteenzetting loodste  Marina en Luc ons door een aantal spelen die met het boerderij gebeuren te maken […]

Meer info »

Contactkoor “Beversthuis”

één keer per  maand zingen onze bewoners en vrijwilligers uit volle borst o.l.v. de dirigente. De data van de optredens hangen uit op de verschillende afdelingen.

Meer info »

WANDELVRIJWILLIGERS GEZOCHT

Beversthuis wil voor al haar bewoners een ‘frisse neus’ en bijbehorende beweging. Bent u graag in beweging en houdt u van een praatje? Kunt u iemand een arm ‘geven’, meekijken in het verkeer en/of achter een rolstoel lopen en deze duwen? Zou u deze kwaliteiten en krachten willen bundelen en u inzetten voor een ander? […]

Meer info »