Jobaanbiedingen

VERPLEEGKUNDIGE VOOR DE NACHTDIENST.

Wij zoeken een verpleegkundige voor de nacht. Geen dagdiensten. U staat in voor de zorg van 61 bewoners. Wij zoeken een verpleegkundige met een groot hart voor de kwetsbare oudere. U bent sterk in de verpleegtechnische handelingen. U kan zelfstandig werken. Verantwoordelijkheid nemen schrikt u niet af. Contract-uren en start in overleg te bespreken.

Verloning en toeslagen volgens de wettelijke regelgeving.

ZORGKUNDIGE 

Wij zoeken voor team Vlindertuin een zorgkundige. U staat in voor de dagelijkse zorg van 30 bewoners. U kan zelfstandig werken maar bent tevens een enthousiaste teamplayer. U denkt graag mee om onze werking te verbeteren en uw doel is om onze bewoners goede zorg te verlenen en een aangename dag te bieden. Contracturen en start in overleg te bepreken.

Verloning en toeslagen volgens de wettelijke regelgeving.

(HULP)KOK.

Wij zoeken een kok of hulpkok. U kan (na een inwerkperiode) zelfstandig werken. U heeft kennis van HACEPP-normen. U werkt in dagposten 8.30 u tot 13.00 u en late diensten 15.00 u tot 19.00 u. De weekends (7.30 u tot 13.30 u) worden verdeeld met uw 2 collega’s. Contracturen: 19 u/week. Startdatum: in overleg te bepalen.

Verloning en toeslagen volgens de wettelijke regelgeving.

SOLLICITEREN KAN U :

  • liefst per mail: christel.cleuren@kimpenhof.be
  • of telefonisch: 089/365700 vragen naar Christel Cleuren.
  • per briefwisseling: wzc Kimpenhof tav Christel Cleuren, Kimpenstraat 5 3660 Oudsbergen (Opglabbeek)
  • Gelieve steeds een CV mee te sturen