Jobaanbiedingen

VERPLEEGKUNDIGE 

Wij zoeken een verpleegkundige voor het team Zwaluwnest. U staat in voor de zorg van 31 bewoners. Wij zoeken een verpleegkundige met een groot hart voor de kwetsbare oudere. U bent sterk in de verpleegtechnische handelingen. U kan zelfstandig werken maar bent absoluut ook een teamplayer. Contract-uren 28.5 u/w of 38 u/w . Dit kan in overleg besproken worden als u andere uren wenst. Start september 2021.

Verloning en toeslagen volgens de wettelijke regelgeving.

ZORGKUNIGE:

Voor het team Vlindertuin zoeken wij een zorgkundige. De Vlindertuin heeft 30 bewoners. Als zorgkundige draag je zorg voor onze bewonrs. Dit doe je samen met je collega’s van het team Vlindertuin. Je begeleidt onze bewoners in hun dagelijkse leven in ons WZC . Goede zorg en onze bewoners een aangename dag bezorgen is je doel. Je bent een teamplayer. Contract-uren: 28.5 u/w. Start: zo snel mogelijk.

Verloning en toeslagen volgens de wettelijke regelgeving.

Je beschikt over je visuum of je hebt het visum als zorgkundige aangevraagd.

ANIMATOR

Voor het team Vlindertuin zoeken wij vanaf midden-eind september 2021 een animator/animatrice. In deze functie zorg je dat onze 30 bewoners een zinvolle en aangename dagbesteding hebben.Taken: animatie-activiteiten bedenken, organiseren en met veel plezier uitvoeren zowel individuele als groepsactiviteiten. . Ook maaltijdbegeleiding komt aan bod.

Contract- uren : 19 u/week (daguren).  Verloning volgens de wettelijke regelgeving.

SOLLICITEREN KAN U :

  • liefst per mail: christel.cleuren@kimpenhof.be
  • of telefonisch: 089/365700 vragen naar Christel Cleuren.
  • per briefwisseling: wzc Kimpenhof tav Christel Cleuren, Kimpenstraat 5 3660 Oudsbergen (Opglabbeek)
  • Gelieve steeds een CV mee te sturen