Job-aanbiedingen

1) VERPLEEGKUNDIGE  (m/v)

Wij zoeken een verpleegkundige voor het team Zwaluwnest. U staat in voor de zorg van 31 bewoners. Wij zoeken een verpleegkundige met een groot hart voor de kwetsbare oudere. U bent sterk in de verpleegtechnische handelingen. U kan zelfstandig werken maar bent absoluut ook een teamplayer. Dienstplanning gebeurt via zelfroostering.

Vast contract. Contract-uren 19 u/w of 28.5 u/w of 38 u/w of…. Dit kan in overleg besproken worden als u andere uren wenst.

Verloning en toeslagen gebeuren volgens de wettelijke regelgeving.

2) Omdat de zorg voor onze bewoners steeds complexer wordt, willen wij graag bijkomende ZORGKUNDIGEN aanwerven binnen onze beide afdelingen Vlindertuin en Zwaluwnest.

Wij verwachten dat u graag warme zorg biedt aan onze bewoners. Dat u een teamplayer bent. Dat wij de lat hoog leggen voor onze zorgkundigen schrikt u niet af en ziet u als een uitdaging. Maar het werk verricht u samen met uw collega’s. U komt terecht in een multidisciplinair team onder de leiding van de hoofdverpleegkundige. Dienstplanning gebeurt via zelfroostering. Contract-uren zijn in overleg te bespreken. Vast contract.

Lonen en toeslagen gebeuren volgens de wettelijke regelgeving. Recht op toeslagen (late dienst, zaterdag, zondag, feestdag). Recht op 1 bijkomende compensatiedag per maand vanaf 45 jaar.

HOE SOLLICITEREN VOOR EEN VAN DEZE JOBS?

liefst per mail: christel.cleuren@kimpenhof.be

  • of telefonisch: 089/365700 vragen naar Christel Cleuren.
  • per briefwisseling: wzc Kimpenhof tav Christel Cleuren, Kimpenstraat 5 3660 Oudsbergen (Opglabbeek)
  • Gelieve steeds een CV mee te sturen