Job-aanbiedingen

1) VERPLEEGKUNDIGE 

Wij zoeken een verpleegkundige voor het team Zwaluwnest. U staat in voor de zorg van 31 bewoners. Wij zoeken een verpleegkundige met een groot hart voor de kwetsbare oudere. U bent sterk in de verpleegtechnische handelingen. U kan zelfstandig werken maar bent absoluut ook een teamplayer. Dienstplanning gebeurt via zelfroostering. Contract-uren 28.5 u/w of 38 u/w . Dit kan in overleg besproken worden als u andere uren wenst.

Verloning en toeslagen gebeuren volgens de wettelijke regelgeving.

2) Omdat de zorg voor onze bewoners steeds complexer wordt, willen wij graag bijkomende ZORGKUNDIGEN aanwerven binnen onze beide afdelingen Vlindertuin en Zwaluwnest.

Wij verwachten dat u graag warme zorg biedt aan onze bewoners. Dat u een teamplayer bent. Dat wij de lat hoog leggen voor onze zorgkundigen schrikt u niet af en ziet u als een uitdaging. Maar het werk verricht u samen met uw collega’s. U komt terecht in een multidisciplinair team onder de leiding van de hoofdverpleegkundige. Dienstplanning gebeurt via zelfroostering. Contract-uren zijn in overleg te bespreken.

Verloning en toeslagen gebeuren volgens de wettelijke regelgeving.

3) Begeleider Wonen en Leven (zorgkundige of animator)

we zoeken een begeleider Wonen en Leven voor onze 30 bewoners in de Vlindertuin.

Je organiseert en voert animatie-activiteiten uit voor onze bewoners. Je richtlijn hierbij zijn de wensen van onze bewoners. Je draagt bij aan de kwaliteit van leven en wonen in ons woonzorgcentrum. Je zorgt voor verbinding met de families door hen te informeren over het leven van hun bewoner in Kimpenhof. Tevens help je bij de maaltijdbegeleiding. Je bent de aniMOTOR binnen je team. Samen met de collega’s zorg je voor een aangename dag en zinvolle dagbesteding voor onze bewoners.

Contracturen: van 19 u tot 28.5 u/week.

Dagdienst. Geen weekend (tenzij bij uitzondering)

Verloning en toeslagen gebeuren volgens de wettelijke regelgeving.

4) Ergotherapeut

We zoeken voor het team Zwaluwnest een ergotherapeut(e).

Je staat in voor de ergotherapeutische begeleiding van 31 bewoners, je organiseert zinvolle activiteiten voor onze bewoners, je adviseert inzake hulpmiddelen en aanpassingen, je neemt testen af (MMSE enz), je bent contactpersoon van de families om hun op de hoogte te houden van het dagelijks leven van hun familielid in Kimpenhof, je zorgt voor een animatieve houding binnen je team, je bent de rechterhand van de hoofdverpleegkundige.Kennis van dementie, palliatieve zorg, is een pluspunt.

HOE SOLLICITEREN VOOR EEN VAN DEZE JOBS?

liefst per mail: christel.cleuren@kimpenhof.be

  • of telefonisch: 089/365700 vragen naar Christel Cleuren.
  • per briefwisseling: wzc Kimpenhof tav Christel Cleuren, Kimpenstraat 5 3660 Oudsbergen (Opglabbeek)
  • Gelieve steeds een CV mee te sturen